About

Hola! 

Ik ben Maud en ik blog over mijn grootste hobby’s overland reizen, DIY & interieur. En als je dat combineert krijg je een gepimpte camper die de wereld rondreist naar de mooiste & leukste plekjes. Dat doe ik samen met mijn lieve mannen Martijn & Dex 

Ons verhaal

In 2008 tijdens onze vakantie in Nieuw-Zeeland is onze liefde voor kleine huisjes op wielen ontstaan. We hebben daar 3 weken in een camper rondgereden en wat een gevoel van vrijheid! De keuze om zelf  een camper te kopen was dan ook snel gemaakt. In 2009 hebben we een Volkswagen t4 gekocht en een plan gemaakt om er een jaar mee te gaan reizen.

Agonda/Goa/India | een prachtige overland spot aan het strand!

Agonda/Goa/India | een prachtige overland spot aan het strand!

Baan opgezegd, huis verhuurd en GO

In 2010 hebben we onze banen opgezegd, huis verhuurd en zijn we voor een jaar op reis gegaan. Van Nederland naar Australië rijden was het plan, door Europa naar Turkije, Iran, Pakistan, India, Bangladesh naar zuidoost Azië waar we uiteindelijk in Indonesië geëindigd zijn. Wat een ervaring! Een jaar lang back to basic, living the simple life! Een visueel overzicht van onze reis. Alle verhalen lees je op Keep Rollin.

 

IMG_20101107_152049Jordanië

 

Opnieuw verliefd geworden

Begin 2014 hebben we ons kleine huisje met pijn in ons hart verkocht. Hij bleef steeds vaker staan, we waren druk met de verbouwing van ons woonboerderij en met ons kleine lieve mannetje Dex die 13 februari 2014 geboren is!
Maar een jaar later begon het toch weer te kriebelen… Het is ontzettend verslavend, als je eenmaal overland reizen gewend bent wil en kun je niet meer anders. De vrijheid, je eigen kleine huisje en daarbij wat is er leuker dan met ons kleine mannetje op pad te gaan.

Van 2-persoons naar familiecamper ♥

Maar welke camper wordt het dan…. Na heel wat campers bekeken te hebben op marktplaats en in real life waren we er snel achter dat de standaar witte camper em niet ging worden. Dat past toch niet echt bij ons (al kwam ik later pas de website van Caravanity tegen, daar maken ze zelfs van de meest lelijke kipcaravans een wanna have caravan). Het was een afweging tussen gevoel en verstand, we weten wat het is om een oudere camper te hebben die toch af en toe wat technische problemen geeft.
Maar het gevoel won van het verstand en dus we gingen kijken bij een oude Mercedes 508d uit 1985. Van te voren had ik er niet veel verwachtingen van, maar toen we de drempel overstapten waren we gelijk verkocht. Wat een beauty en wat een charisma (voor zover je dat van een auto kan zeggen 😉
De camper is van 2 autocross broers geweest die hun hart en ziel in het opknappen van de bus hebben gestopt. Voor zelfbouw zag het er ontzettend netjes uit. Eigenlijk wisten we het meteen al, deze wordt van ons!

 

Mercedes 508

En dit is em… onze prachtige Mercedes 508